Apró versek, apró gyerekeknek

Édesapám mindig is verseket írogatott a kis noteszeibe vagy éppen csak kéznél lévő papírfecnikre, de sosem gondoltuk volna, hogy nagypapává kell válnia ahhoz, hogy aztán legyen is belőle valami értékes.

Első unokájának ugyanis karácsonyra egy rövid versekből álló, tanító ám mégis vicces kis könyvecskét gondolt ajándéknak. Igen ám, de valakinek illusztrálnia is kellett. Itt jöttünk képbe feleségemmel és tettük még élvezhetőbbé az alkotásait.
Majd jött a második unoka, a második könyv, a harmadik unoka, a harmadik könyv, a negyedik unoka…. a többit pedig már ki lehet találni.
Feri papa versei nem csak megmosolyogtatják az aprósagokat, de tanítanak is az állatokról nekik. Felolvasva kitalálósat lehet velük játszani, a színezőinkben kérdéseket lehet találni minden állatról a könyvből, nem utolsó sorban pedig tapasztalatból mondhatjuk, hogy a könyv 84 oldalának ellenére sokáig leköti a gyerekek figyelmét hála a versek rövidségének.

Folyamatosan ingyenesen letölthető játékokat és készségfejlesztőket készítünk hozzájuk, amiket Facebook vagy Instagram oldalunkon megtalálhattok leírással vagy éppen egy YouTube tutorial videóval. Egy böngészőt készítettünk az Apróságok az udvar körül című könyvünkhöz, itt mind a 40 állatot megkereshetitek a könyvből, valamint a kirakósainkat használhatjátok önmagukban is, de a könyvvel adják a legnagyobb élményt a kicsiknek. Még vagy 15 ötlet áll a sarokban ránk várva.
Egyelőre itt tart az Apróság Könyvek családja de ígérjük igyekezni fogunk tovább bővülni mindenhogyan! 😊
Horváth Áron, Molnár Nikoletta és Horváth Ferenc
az Apróság Könyvek alkotói

Az apróság könyvek és füzetek a karantanya webshopjában is megtalálhatóak. A vásárláshoz kattints ide!