Ajibola Rita Wanda

Ajibola Rita Wanda vagyok, pszichológus, pár- és családterapeuta. Nagy örömmel jelentem be, hogy mától a Karantanya partnereként is igyekszem benneteket segíteni abban, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet éljétek, amiről mindig is álmodotatok..

Pszichológusként, pár- és családterapeutaként elköteleztem magam arra, hogy szakszerűen segítsek klienseimnek meggyógyítani belső sebeiket, szorosabbra fűzni családi kötelékeiket és javítani az életükön olyan módon, ahogyan ezidáig nem tehették. Ezek a folyamatok egy-egy felfedezés útjai, amelyet minden egyes kliensemnél élvezek és hálás vagyok azért, hogy ez lehet a hivatásom.

Pszichológusi diplomámat 2004-ben szereztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán a pszichológusi tanári képesítéssel egyetemben. Kulturális antropológusként és tanárként pedig 2005-ban végeztem az ELTE Társadalomtudományi Karán.

Mindig is vágytam rá, hogy e két hivatásomat összekapcsolva gyakorolhassam: ez meg is valósul a külföldi anyákkal végzett online pszichológusi munkám során.

rendszerszemléletű pár- és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein tanultam; regisztrált családterapeuta 2017-ben lettem.

Az online pszichológiai konzultáció keretein belül elsősorban felnőttekkel foglalkozom – határok nélkül magyarul és angolul. Ezt megelőzően mintegy tíz éven keresztül Budapesten, a belvárosi magánrendelőnkben dolgoztam egyéni kliensekkel, illetve párterápiák vezetésében szereztem jártasságot.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy gyakorló anyuka vagyok, van egy 11 éves fiam és egy 5 éves kislányom és boldog házasságban élek.

Nem volt mindig ez így; jómagam is megtapasztaltam mindenféle nehézséget, kihívást az életemben és bevallom, hogy örülök is és egyben hálás is vagyok mindezekért. Úgy érzem, hogy pont ezért hatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Amennyiben többet szeretnétek megtudni rólam, a munkamenetemről, kövessétek Facebook-oldalamat, illetve ismerjétek meg a weboldalamat.

https://www.facebook.com/Wanda-Pszichol%C3%B3gus-412177205573701/

www.wandapszichologus.com

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0