Borka és a varázsruha

 Gurmai Beátának hívnak. Négy kis-nagylány édesanyja vagyok, feleség, testvér, barát, hivatásos álmodozó, fotós, forgatókönyvíró és rendező is. Talán hallottatok már a mesémről, a BORKA ÉS A VARÁZSRUHA című rajzfilmsorozatról. Ha nem ismeritek, kukkantsatok bele ide kattintva.

Amikor a legkisebb kislányom még csak akkorka volt, mint Borka, megálmodtam egy világot, amely segít a gyerekeinknek, hogy biztonságos és erőszakmentes történetek mentén ismerkedjenek a világgal, s a benne rejlő értékekkel. Az elmúlt 7 év során megküzdöttem pár sárkánnyal, volt jó pár válaszút, de apró igazgyöngyökből mindvégig kitartóan építettem ezt a világot. És most már Ti is megismerhetitek Borkát, böngészhetitek, kitölthetitek a Nagyi, mesélj! családi emlékkönyvet, és nézhetitek a Borka és a varázsruha rajzfilmet, mely egy időtálló mese:

• a nagycsaládról,

• a generációs tudást jelképező varázsruháról

• egy óriási piros családfáról

• a világgal ismerkedő kicsi lányról

• és egy tucat segítő emlékről

Azért készítem, mert hiszem, hogy azok a gyerekek, akik ismerik a múltjukat, otthonosabban mozognak a világban és magabiztosabb, boldogabb felnőttek lesznek. A mi feladatunk, hogy a gyerekeink, unokáink, dédunokáink varázsruháját „telehímezzük” családi történetekkel. Ismerjétek meg Borkát Ti is, meséljetek családi történeteket, ezzel varázsruhát adtok a kicsikre! És adjatok Nekik kereteket, feladatokat, adjátok át a régi tudásokat, értékeket, hogy könnyebb legyen Nekik és Nektek is az Élet nevű, kalandos, de néha csúszós, kanyargós út!

A Borka meséken túl, csak Veletek, Karantanyásokkal, Borka prémiumtartalmakat is megosztunk majd. Lesznek Borkás színezők, varázsversek, varázsállatok, a Borka könyve mesekönyv képes-hangoskönyvben, műhelytitkok és más, izgalmas meglepetések. A képen, Borka babával szereplő kislány, Minna, az egyik kislányom :). Ő Borka szinkronhangja. Vele is találkozhattok majd. Kukkantsatok be gyakran!  Addig is tanuljátok meg az első varázsverset:

A VARÁZSSZÓ: SZERETLEK.

MONDD KI ÉS ÉREZD, HOGY MELENGET!

SZERETETTEL, Beáta

facebook.com/borkavilaga
Youtube: Borkaesavaraazsruha
Email cím: borka@borkaworld.com

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0