Frankó Márta

Frankó Márta vagyok, táplálkozási tanácsadó, edző és az egészségtudatos nők életmódmentora. Másfél év biológus szak után végül az SZTE Jogi Karán végeztem társadalombiztosítás és Európa-politika szakokon, de a közigazgatásban nem találtam a helyem. Hamar pályát váltottam és az egészségmegőrzés felé fordultam, többszörösen tovább képeztem magam.

Több mint 6 éve Németországban élek lányommal és férjemmel. Dolgoztam fitnesztermekben, sportegyesületeknél, és sportterapeutaként egy szenvedélybetegeknek fenntarott szakklinikán, így elég széles körű tapasztalatot szerezhettem az életmódunk egészségünkre és életminőségünkre gyakorolt hatását illetően.

Pár hónapja hívtam életre a FemKraft Életmódreform Programot, melynek keretein belül egyre több nőnek nyújtok különféle egészségüket, életmódjukat támogató szolgáltatást. Szemléletmódom jóval túlmutat a táplálkozás és edzés témakörein: a mentális egészség megtartását, az öngondoskodást és az önismeretfejlesztést szintén az életmódreform fontos elemeinek tartom. Emellett folyamatosan jelennek meg életszemléletet formáló, egészségmegőrzést, testi-lelki egyensúlyt érintő szakmai blogcikkeim is.

Munkám során a legnagyobb öröm számomra az, amikor visszajelzéseket kapok az ügyfeleimtől, milyen csodás változásokat érnek el - akár csak egy-egy tanácsom megfogadásával is. Életük ténylegesen megváltozik: kiteljesednek, egészségesebbé, magabiztosabbá és boldogabbá válnak.

Mivel én magam is egy súlyos krónikus betegségben szenvedek, különösen hatékonyan tudok együtt dolgozni az egészségügyi problémák miatt hozzám forduló nőkkel. Megértem, átérzem min mennek keresztül úgy testileg, mint lelkileg. Legjobb tudásom szerint és nagy szeretettel támogatom őket egészségük visszanyerésében, tüneteik csökkentésében.

Ha úgy érzed, bármiben segíthetek neked, az alábbi online felületeken megtalálsz:
 

https://femkraft.hu/

https://www.facebook.com/groups/femkraft

Szeretettel látok minden testi-lelki egészségéért tenni akaró, csodálatos nőt!


Frankó Márta
táplálkozási tanácsadó, edző, életmódmentor

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0