Iskola-előkészítő online Zsófi nénivel

Kolta Zsófi vagyok, Meixner pedagógus. 

Hivatásom, hogy híd legyek az ovi és az iskola közt, online foglalkozásaimmal. A gyerekek felkészülve, önbizalommal telve érkeznek így az iskolába és nem lesz minden teljesen idegen számukra. 
Évente közel négyszáz elsős reppen ki a kezeim közül szeptember elején. A szülők visszajelzései alapján bátran ajánlom ezt a felkészülési formát. 


Ha szeretnél ingyenesen belenézni a munkámba, hogy lásd, hogyan segítek, jelentkezz valamelyik iskola-előkészítő  csoportomba! 
😃 2022-ben iskolát kezdőknek (vagy 2023-as szorgalmasoknak, kíváncsiaknak)
😃 2023-ban iskolát kezdőknek

Néhány visszajelzés:

"A foglalkozásokat örömmel végzi a nagylányom, szépen végigcsinálja, és utána rögtön kéri, hogy hadd nézze meg a múlt hetit is még egyszer 😊 nagy eredmény, hogy ő is és én is lassan megtanuljuk, melyik a jobb és bal kezünk 😂rollerezés közben, ha nem ugrik be, gyakran mondom, hogy a ❤️ fele megyünk 😁"

"Krisztián is már 2 éve jár és maximálisan elégedettek vagyunk. Az oviban nem tudom, hogy készülnek az iskolára, én max. a Tappancs újsággal tudom segíteni a fejlődését, de az óráidon olyan apró részletekre is kitértek, ami nekem eszembe se jutna. Kisfiamnál a ceruza helyes tartása és használata hosszabb időn keresztül nagy mumus volt, de mostanra az is nagyon szépen megy már! (Sőt, bárkire rászól, aki nem jól fogja a ceruzát 😜"

"Immár második éve, hogy Csobán a foglalkozások oszlopos tagja. Mi szülők nagyon örülünk, hogy külföldön élő (magyarként) lehetősége van a gyermekünknek magyar nyelven játékosan tanulni ❤️"

"Jázmin jobb-bal orientációjában látványosan segítettek a foglalkozások, pedig itthon is sokat gyakoroltuk. Most magabiztosan, szinte gondolkodás nélkül mondja mi van jobbra, balra 🙂 A másik, hogy a foglalkozások óta nagyon sokat gyurmázik, azelőtt nem volt ez nagy kedvence 😊"

"Én megismertem Fanni egy másik oldalát, látom, hogy milyen magabiztos is tud lenni, szinte mindig hangosan válaszolgat Neked 🙂 Pedig egyébként családtagokon kívüli embereknek nem, vagy csak nagyon halkan válaszol. És olyan jó látni, hogy akár kétszer 45 percet is simán kibír és koncentrál...🥰"

"Samu az augusztusi védőnői mérésen nem rajzolt. Nem szívesen ült le velünk kézműveskedni, mert azt hitte, ügyetlen. Sokkal bátrabb, ügyesebb, felismerhetőbbek a rajzai. Biztos vagyok benne, hogy ez a foglalkozásaidnak is köszönhető! 😍"

"Négy-öt alkalommal ezelőtt csatlakoztunk, Marcsit egyből elvarázsolták az órák, várja és örül a következő alkalomnak és önállóan követi a feladatokat, mondja és csinálja. Hétről hétre látom, hogy egyre jobban érdeklik a számok, hangok. Cerkával a helyes ceruzafogása meglett 🙂 Nagyon köszönjük, Zsófi! ❤️🙏❤️"


Szeretettel:Zsófi néni 🥰

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0