Márklyné Sas Gabriella

Márklyné Sas Gabriella vagyok, zongoratanárnő, a Zenén innen, mesén túl zongorás, bábos komplex gyerekfoglalkozás vezetője, a Minimag Magazin zenei rovatszerkesztője és két gyönyörű kislány édesanyja. A zenélés és a gyermekekkel való foglalkozás szeretete gyerekkorom óta része az életemnek. 29 éve zongorázom és több, mint 10 éve tanítok és évről évre továbbképzéseken veszek részt.

Feladatomnak érzem, hogy a zenélés bármilyen formája a mindennapok része legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Úgy gondolom, hogy a világ szépségeit és nehézségeit a zenén keresztül könnyebben lehet megismertetni a gyerekekkel, és ők megtanulhatják, hogy a zene ott van az életükben, amikor szükségük van rá.

Zongoraórákról: 

Online és személyesen (vagy hibrid megoldás: alapvetően online, de időnként személyesen) tartok zongoraórákat. Az órák játékosak, személyre szabottak, amellett nagyon kreatívak és főleg jó hangulatúak. Helyet kapnak a mesekártyták, az improvizáció, a zenei keresztrejtvények és játékos feladatlapok is. Óvodás kortól felnőttekig foglalkozom zongoratanítással. 

Zenén innen, mesén túl komplex gyerekfoglalkozás

A hétköznap délelőtti foglalkozásokat Budapest családbarát helyeken tartom 4 hónapos kortól 4 éves korig. A szombati foglalkozások 4 hónapos kortól 6 éves korig ajánlom. Emellett bölcsődékbe és óvodákba is szívesen megyek. 

Ezek a foglalkozások zongorás, bábos, hangszeres foglalkozások, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Lehet a szülők öléből követni a foglalkozásokat, de lehet bekapcsolódni, odajönni, kipróbálni a hangszereket, megsimogatni „megetetni” megölelni a kéz- és ujjbábokat, válaszolni a kérdésekre, együtt mesélni a történeteket és a foglalkozás végén, természetesen a zongorát is megszólaltathatják a kicsik. 

Igyekszem támogatni a szülőket abban, hogy hogyan érdemes beépíteni a zenét a mindennapi tevékenységükbe, hogyan válhat napi rutinná az éneklés, mondókázás és hogyan segítheti át őket egy-egy nehezebb pillanaton a zene. Énekelni és félni, dühösnek lenni egyszerre lehetetlen. 

Emellett szeptembertől újra indul az online foglalkozás, ahol hasonlóan a személyes alkalmakhoz hétről hétre zenével mesélünk és mesével zenélünk. 

Vélemények a munkámról: 

„Kislányom online zongora oktatáson vesz részt Gabi óráin: imádja, a hét fénypontja a szerdai zongora óra. Hosszú kihagyás után kezdte újra a tanulást, és pár óra után már látványos a haladása. Maximálisan ajánlom!”

40 (!) évesen, Gabi tanítási módszere és nyitottsága miatt döntöttem úgy, hogy elkezdek zongorázni. A fiam számára kerestem olyan zongoratanárt, aki elfogadja, hogy nem szeretnénk hagyományos módon szolfézs tanulással megnyomorítani a zongorázás örömét, hanem ezt az egyébként fontos részét a zenélésnek, építse bele a zongorázás folyamatába. Gabi teljesen természetesen tudta szakmailag zseniálisan alakítani úgy az órákat, hogy a szolfézs elsajátítása fel sem tűnt. Türelmes, kitartó, szakmailag tűpontos, lelkes, képzi magát és elfogadó. Mind olyan tulajdonság, ami szükséges ahhoz, hogy bármelyik életkorban bekopogtass hozzá, ha zongorázni szeretnél. Hogy ajánlom -e? A legnagyobb hálával és szeretettel💚

„Az online foglalkozáson vettünk részt a kisfiammal, aki 11 hónapos. A bábok aranyosak, a foglalkozás jól felépített, a foglalkozásvezető felkészült, lelkes, kedves, ért a gyerekek nyelvén és csodásan zongorázik. Csak ajánlani tudom a foglalkozást! Ezen túl online zongoraórákat is veszek, amik messze felülmúlták a várakozásaimat. Nem gondoltam, hogy online ilyen jól tud működni a zongoraóra. Gabriella nagyon jó tanár, motivál, segít megérteni a darabot. Vágjatok bele, nekem nagyon szuper minden óra.”

Itt tudod követni a munkámat: 

Facebook: https://www.facebook.com/zeneninnenmesentul

Instagram: https://www.instagram.com/sas.gabriella/

E-mail:  zeneninnenmesentul@gmail.com

Web: www.zeneninnenmesentul.hu

Várlak Titeket Zenén innen, mesén túl 

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0