A Föld napja alkalmából elkészült a Mókázó 3. száma. Benne: játékos matematika feladványok kisiskolásoknak, színezők, különbségkereső, szókereső és egy kivágható, összeragasztható dínó vár benneteket. 🙂

Ha az időjárás engedi, kiránduljatok, csodáljátok meg, milyen szép helyen élünk! Ha pedig rosszra fordul, lapozzatok bele itt és ha tetszett, nyomtassátok ki!

Készüljünk közösen a Húsvétra! Második számunk megjelenését a tavaszi szünetre való tekintettel előre hoztuk. Színezők, rejtvény, pontösszekötő és kivágós, ragasztós nyuszika vár rátok.

Lapozzatok bele itt, ha tetszik, nyomtassátok ki!

Heti feladatlapjaink új köntösbe öltöztek, mostantól Mókázó néven várja a gyerekeket. A feladatokat ovis és kisiskolás gyerkőcöknek állítottuk össze, de a nagyobbak is találhatnak nekik való oldalakat.

A Mókázó 1. számába ide kattintva lapozhattok bele. Ha tetszik, nyomtassátok ki!

10 oldalnyi színező, számösszekötő, játékos matematikai feladvány és egy kis meglepetés várja az ovis és kisiskolás gyerekeket.

Lapozz bele itt, ha tetszik töltsd le és nyomtasd ki!

Legújabb foglalkoztatónk az óvodás és kisiskolás gyermekeknek nyújt szórakozást. Klasszikus számösszekötők, különbségkeresők és színezők találhatóak benne.

Lapozz bele, töltsd le, nyomtasd ki és igyál egy kávét nyugalomban! 😉

A teljes feladatlapért kattints ide!

Az ovis és kisiskolás korosztály számára készült ez a számkifestő. Kiadványunkban többféle nehézségi szintű színezőt találtok.

Nyomtassátok ki és indulhat a móka! Kellemes hétvégét kívánunk!

A színezőt ide kattintva tölthetitek le.

Egy újabb szombat, azaz újabb feladatsor készült. E heti összeállításunkkal a matematikát és a nyelvtant is gyakorolhatjátok.
Furfangos fejtörők, rejtélyes számok, szókeresők, Totó és keresztrejtvény várja a második osztályos gyerkőcöket.

Töltsd le, nyomtasd ki és indulhat a játékos tanulás!

Ingyenes kiadványunkat ide kattintva éritek el!

Ezen a héten az ovisoknak kedvezünk. Feladatlapunk segítségével rajzolhatnak, számolhatnak, színezhetnek a gyerekek. Ismerkednek a formákkal és a kisebb-nagyobb fogalmával.

Töltsd le, nyomtasd ki és indulhat a játékos tanulás!

Ingyenes kiadványunkat ide kattintva éritek el.

Szeretitek a keresztrejtvényt? A gyerekek próbálták már? Ha nem, itt az ideje!

Töltsd le, nyomtasd ki és indulhat a játék!

Ingyenes kiadványunk letöltéséhez kattints ide!

Ezt a matematikai feladatsort első osztályos gyermekek otthoni gyakorlásához ajánljuk. A közkedvelt labirintus játék segítségével 50 oldalon keresztül gyakorolhatják a kis elsősök az összeadást 10-es számkörben.

Számolj, színezd ki a helyes útvonalat és találd meg a kincset!

Ingyenes kiadványunk letöltéséhez kattints ide!