Havi bérlet

1890 Ft

Leírás

Mi is az, amit a Karantanya Klub havi bérlete ad neked?
  • Kifejezetten kisgyerekeknek szóló tartalmat kapsz, reklámmentesen, szakemberektől, szakértőktől – a gyerekeknek és az Ő igényeikre szabva. Megfelelő hosszúságban, interaktívan igyekszünk értéket, élményt, használható tudást, fejlesztést adni.
  • Felnőtteknek szóló programjainkat szintén szakértői tartalommal biztosítjuk, legyen szó akár édesanyákról , édesapákról, nagyszülőkről, pedagógusokról
  • sokoldalú tartalomból választhatod ki a neked igazán tetszőket, melyeket élőben vagy rögzített felvételként is visszanézhetsz, akár többször is a neked tetsző időpontban
  • szakértőinktől bármikor kérdezhettek, jelezhetitek azt is, hogy miről szeretnétek hallani a következő időszakban
  • kis csoportos online foglalkozások lehetőségét biztosítjuk szakértői workshopok keretén belül
  • közösséget szeretnénk építeni, ahol megtalálhatjátok a veletek hasonló érdeklődési körű, hobbijú személyeket, élményeket szerezhettek, beszélgethettek, tapasztalatokat cserélhettek.
A Karantanya Klub bérlet a vásárlás pillanatától 30 napig él. Nem újul meg automatikusan, a lejárat előtt emailben értesítünk. A bérlet virtuális jogosultság, melyet e-mailben igazolunk vissza a sikeres fizetést követően. A bérlettel rendelkezők a karantanya weboldalon található videós tartalmakat és élő közvetítésben zajló műsorokat, tekinthetik meg. A bérlet nem tartalmazza a workshop foglalkozások és az egyszeri jegyes műsorok árát. Ezekre a foglalkozásokra, videókra, külön lehet jelentkezni. A bérlet más személyre nem ruházható át, visszaváltására nincs lehetőség. A bérlet csak regisztrációt követően használható.