Zsinegrefel

Csermák Tímea  Kívánság zsineg 

Egyedi hátlappal ellátott zsinegeket (karkötőket) készítek.
Kívánj valamit, kösd fel a karkötőt. Úgy tartják,
ha leszakad magától, akkor a kívánságod valóra válik.

saltysurfsoul

MyBloom

Fényképes és tematikus takaróink többféle méretben és kivitelben elérhetőek, nézz körbe honlapunkon és tervezzük meg együtt az elképzeléseidnek legmegfelelőbb ajándékot!

MyBloom

Plexitündér grafikai tervek alapján, UV nyomtatással, gravírozással ill. kézzel írt és festett, egyedi szín és látványvilággal széleskörű rendezvény és otthon dekorációs elemeket készít neked. A hazai piac legátfogóbb plexi alapú rendezvénydekorációs kínálatával találkozhattok webshopban pl.: esküvői, születésnapi, céges rendezvények, mellett éttermi és szállodai plexi témakörében. Idén ősszel startol a gyermek-, otthon dekorációs kollekciónk is és külön Anyák-, Apák napja, Halloween, Karácsony, Valentin nap, Húsvét dekorációkkal is várlak.
Folyamatosan érkeznek új termékek, látogass el weboldalamra, ahol az egyedi elképzeléseidet is örömmel megvalósítom. Ne feledd, a varázslat itt kezdődik – Plexitündér

www.plexitunder.hu
Plexitündér FB
info@plexitunder.hu
+36308825618

Linberry – apróságra hangolva

Vidám, egyedi mintáival, teszik még varázslatosabbá a kisbabák és kisgyermekek világát.
A kínálatban megtalálható az egyedi névre szóló babatakaró, a hónaptakaró, az ovis méretű vízhatlan ovis tornazsák és hátizsák, sztráda-pálya, ami egy hordozható autópálya, és gyermek puffok.
A termékek mosás és kopásállóak, minőségi darabok.

www.linberry.hu
Linberry Fb
linberry.info@gmail.com

Neked mi a fontos egy gyerekcipőben?

Legyen egészséges, tartsa a bokát? Miből készüljön? Ugye, hogy bőrből?

Az első lépések lábbelije szerinted is meghatározó a mozgásfejlődésben?

Válaszd az Effie cipőt, ami minden igényednek megfelel, egyedi és különleges, és egy hazai kisvállalkozás készíti, kifejezetten a te gyermeked lábára 18-30-as méretig!

Válassz készleten lévő szandáljainkból vagy valósítsd meg egyedi elképzeléseidet akár az oviba, akár már az őszre készülsz!

www.effiecipo.hu

Effie cipő Fb